Peter Ehrismann is op bezoek bij diëtiste Katrien Blaauw bij gezondheidcentrum Lupine  in Alphen om de coronakilo's kwijt te raken.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Ehrismann is op bezoek bij diëtiste Katrien Blaauw bij gezondheidcentrum Lupine in Alphen om de coronakilo's kwijt te raken. © Josh Walet

Coronakilo’s? Met deze 5 nuttige tips ga jij ze te lijf

Coronakilo’s, bestaan ze wel? En zo ja: wat houdt het in? En hoe ga je ze te lijf? Diëtiste Katrien Blaauw, van Vodiservice, onder meer actief in haar woonplaats Alphen, Moerkapelle en Zoetermeer, geeft tekst en uitleg. En 5 nuttige tips. 

  1. Rinske is controleur tijdens Vierdaagse: ‘Ik dacht iedere keer: ik doe het nooit meer’
    Alternatieve vierdaagse

    Rinske is controleur tijdens Vierdaagse: ‘Ik dacht iedere keer: ik doe het nooit meer’

    Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is de Vierdaagse afgelast. En dat doet pijn in Nijmegen, en ook een beetje in de rest van Nederland. Om de pijn wat te verzachten heeft De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) samen met DPG Media, uitgever van deze nieuwssite De Alternatieve Vierdaagse in het leven geroepen. Deelnemers kunnen zich gratis inschrijven en op een zelf gekozen moment 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer lopen, met behulp van een app op de telefoon. Deze krant brengt dagelijks de persoonlijke verhalen van deelnemers in de rubriek ‘de vier-vraagse’. Vandaag is dat Rinske van den Brink, controleur tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.