Kampeerders met caravans staan te wachten om in te checken bij camping de Pampel in Hoenderloo. Na een teleurstellend voorjaar draaien de campings een topzomer.
Volledig scherm
PREMIUM
Kampeerders met caravans staan te wachten om in te checken bij camping de Pampel in Hoenderloo. Na een teleurstellend voorjaar draaien de campings een topzomer. © Maarten Sprangh

Coronazomer pakt goed uit voor campings en vakantieparken: ‘Dit hadden we niet verwacht’

Nederlanders gaan massaal in eigen land op vakantie en daarvan profiteren campings en recreatieparken volop. Kampeerplekken en huisjes waren in deze regio volledig uitverkocht. Toch maakt de onverwachte opleving het door corona mislukte voorjaar niet helemaal goed. 

  1. Zo maak je mooie foto's van de 1,5 metersamenleving en stuur jouw ‘meesterwerk’ in
    PREMIUM
    Fotowedstrijd

    Zo maak je mooie foto's van de 1,5 metersamen­le­ving en stuur jouw ‘meester­werk’ in

    Na zes gevarieerde weekopdrachten met praktische tips van gastdocenten Pim, Sanne en Joost, eindigt De Fotoacademie met een ‘spektakelstuk’. Voor jouw meesterwerk, dat moet aansluiten bij het thema 1,5 meter, kun je alle geleerde lessen in praktijk brengen en je creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Vier inzenders van bijzondere foto’s worden beloond met een vergroting op 1,5 meter (150 x 100 cm). Ter inspiratie een aantal voorbeelden van gepubliceerde krantenfoto’s van de 1,5 metersamenleving.