Boomhutten op het Safari Resort bij de Beekse Bergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Boomhutten op het Safari Resort bij de Beekse Bergen. © Libema

Luxe op vakantie in Brabant? Deze vakantiehuisjes en villa's zijn nog te huur

Nu verre reizen uit den boze zijn, zoekt de vakantieganger het dichter bij huis op. Niet alleen de campings zijn volgeboekt, maar ook riante vakantiehuizen en villa's zijn erg in trek. Bij Vakantiepark Dierenbos, Safari Resort Beekse Bergen en Vakantiepark Beekse Bergen waren de luxe accommodaties meteen volgeboekt. Wil je toch nog last-minute op staycation in eigen provincie? Dan zitten hier wellicht nog wat opties tussen. 

  1. Alleenstaande moeder Lenne (23) gaat viral na halen propedeuse ondanks haar thuissituatie

    Alleen­staan­de moeder Lenne (23) gaat viral na halen propedeuse ondanks haar thuissitua­tie

    Op social media gaan veel verdrietige posts rond over mensen die hun baan verliezen en hun studie niet voort kunnen zetten vanwege corona. Hierdoor kunnen we soms snakken naar wat positiviteit. Daar zorgt moeder Nelleke voor, die op Twitter viral gaat met een post over haar dochter Lenne die ondanks dat ze een alleenstaande, jonge moeder is haar propedeuse in één keer behaalde tijdens corona.
  2. Bas gaat viraal na faillissement van zijn bedrijf: ‘Maar met likes kan ik geen brood kopen’

    Bas gaat viraal na faillisse­ment van zijn bedrijf: ‘Maar met likes kan ik geen brood kopen’

    Begin 2020 was het grote succes niet ver weg voor het bedrijf van Bas, tot er in maart een probleem opdoemde: corona. Na er werkelijk alles aan gedaan te hebben om het hoofd boven water te houden, zat er in december voor Bas niets anders op dan het bedrijf failliet te verklaren. Nadat hij het nieuws deelt op LinkedIn, verbluft hij duizenden mensen met zijn positiviteit. ,,Ik geloof in vallen en opstaan. Morgen is er weer een mooie dag.’’