Still Video Autodisco Index
Volledig scherm
© Still Video Autodisco Index

Ook zo’n zin om te feesten? Deze club heeft een Autodisco

Wie hunkert naar een feest, kan losgaan bij de Autodisco van Club Index in Schüttorf, een Duits plaatsje vlakbij de grens van Nederland. Compleet met dj’s, entertainment en lichtshow. 

 1. Janet helpt mensen met geldproblemen aan een maaltijd tijdens ramadan: ‘Het is nodig’

  Janet helpt mensen met geldproble­men aan een maaltijd tijdens ramadan: ‘Het is nodig’

  Geen fatsoenlijke maaltijd kunnen eten? Janet maakte het vorig jaar mee als slachtoffer van de toeslagenaffaire. Zonder geld te krijgen van haar bewindvoerder en met een kapotte koelkast, was eten kopen vrijwel onmogelijk. Totdat zij al scrollend op Facebook het initiatief tegenkwam van restaurant Uno, dat eten klaarmaakt voor mensen die geen goede maaltijd kunnen eten vanwege hun financiële situatie. Dit jaar wil zij anderen bewust maken van dit initiatief. ,,Het voelde toen echt alsof het zo had moeten zijn.’’
 2. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 3. Borrelen in quarantaine met een bierproeverij: ‘Thuis het ultieme bargevoel creëren’
  PREMIUM

  Borrelen in quarantai­ne met een bierproeve­rij: ‘Thuis het ultieme bargevoel creëren’

  De coronacrisis is op z’n zachtst gezegd een bittere pil voor horecaondernemers. Ondanks dat maken ze er het beste van bij kroeg en restaurant De Burgemeester in Rotterdam-West. Met allerlei proeverijen kun je de kroeg naar je eigen huis halen. Verslaggever Lex Bezemer ging voor de verandering in zijn eigen woonkamer aan de toog staan en probeerde dit weekend een Rotterdamse bierproeverij uit.
 1. Yilmaz en Appie bezorgen 115 gratis maaltijden
  Play

  Yilmaz en Appie bezorgen 115 gratis maaltijden

 2. Dieren in ZooParc Overloon worden verwend met kerstmis
  Play

  Dieren in ZooParc Overloon worden verwend met kerstmis