Dongenaar Christ-Jan Weterings en zijn vriendin Serona verbouwen, verhuren en verkopen kampeerbusjes. ,,Het voorseizoen was niks, maar nu draaien we top."
Volledig scherm
PREMIUM
Dongenaar Christ-Jan Weterings en zijn vriendin Serona verbouwen, verhuren en verkopen kampeerbusjes. ,,Het voorseizoen was niks, maar nu draaien we top." © Pix4Profs-Ron Magielse

Zij profiteren van campergekte: ‘Dit heeft ons bedrijf nog nooit meegemaakt’

Voor Christ-Jan Weterings en zijn vriendin Serona is het kampeerseizoen veel later dan gebruikelijk op gang gekomen. Het Dongense stel verbouwt, verhuurt en verkoopt kampeerbusjes. Volkswagens en Citroëns, eigentijds recreëren zonder beperkingen, zo noemen ze dat. Hip anno 2020.

  1. Kinderen gaan helemaal los in speelparadijs Jeugdvakantieland: ‘Vervelen kan hier niet’
    PREMIUM
    VIDEO

    Kinderen gaan helemaal los in speelpara­dijs Jeugdvakan­tie­land: ‘Vervelen kan hier niet’

    Na lang wikken en wegen kunnen kinderen vandaag terecht in het grootste speelparadijs van de zomervakantie: het startsein voor Jeugdvakantieland in Ahoy is gegeven. Niet twee, maar vier weken speelplezier voor Rotterdamse kinderen. Wethouder Michiel Grauss opende vandaag het evenement. ,,Veel kinderen blijven deze vakantie thuis vanwege het coronavirus. Het is geweldig dat ze nu ergens terechtkunnen om plezier buitenshuis te hebben.”