Volledig scherm
foto ter illustratie © ANP XTRA

18-jarige uit Beverwijk aangehouden na steekpartij

Een 18-jarige man is woensdag door de politie aangehouden. De man uit Beverwijk wordt verdacht van het neersteken van een 40-jarige plaatsgenoot, eerder die dag. 

De politie kreeg rond 14.10 uur een melding dat een 40-jarige Beverwijker op de Van der Hoopstraat was neergestoken. Na een zoektocht in de omgeving is de man in een woning in Beverwijk aangehouden.

De verdachte zit vast en de politie onderzoekt de zaak. Voorlopig wijst niets erop dat de steekpartij gerelateerd is aan eerdere geweldsincidenten door een overlast-gevende jeugdgroep in Beverwijk en Heemskerk.  

  1. Teruglezen: Tijdens actiedag lag groot deel van zorg in Nederland plat
    Ziekenhuisstaking

    Teruglezen: Tijdens actiedag lag groot deel van zorg in Nederland plat

    Zorgmedewerkers in naar schatting 83 ziekenhuizen, 32 poliklinieken en vier revalidatiecentra legden vandaag het werk neer. Hierdoor lag een groot deel van de zorg plat. Spoedeisende hulpafdelingen, hartbewaking en verloskundeafdelingen bleven wel gewoon open. Ook de oncologische zorg ging door. In de diverse ziekenhuizen waren protestbijeenkomsten en ludieke acties. Hoe verging het de verpleegkundigen vandaag? Lees alles terug in ons, inmiddels gesloten liveblog.