Volledig scherm
De nieuwe plek van Chidoz © indebuurt Haarlem

Jiehoe! We krijgen een nieuwe Mexicaan in Haarlem: Chidóz

Indebuurt HaarlemAlle burrito-, taco-, nacho- of simpelweg Mexicaanse foodlovers zijn vast erg blij met dit nieuws. Er opent binnenkort een nieuw Mexicaans restaurant in Haarlem. Chidóz heeft al vestigingen in Utrecht, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam. Hoe, wat en waar precies in Haarlem? Dat lees je hier.

Bij Chidóz vind je Mexicaanse classics zoals burrito’s, taco’s, salades, bowls en quesadilla’s, maar dan in een nieuw jasje. Eén van de twee eigenaren, Jordy de Vegt, vertelt: “Bij Chidóz kun je zelf je gerecht samenstellen met wat jij lekker vindt. Je kiest een basis en vervolgens kun je uit verschillende ingrediënten kiezen voor de vulling. Ook mensen met dieet- of allergiewensen kunnen zo precies bestellen wat zij willen.”

Snelle hap

Je kunt bij het restaurant zowel eten afhalen als in het restaurant opeten. “Het is geen fastfood, maar we serveren niet aan tafel. De prijzen van de gerechten liggen tussen €8,75 en €12,-. We willen in Haarlem ook met Deliveroo gaan werken.”

Haarlem

Chidóz komt niet zonder reden naar Haarlem. “Onze vestigingen die we nu hebben, bevinden zich ook in de wat grotere steden. En wij zagen dat ons concept nog niet echt in Haarlem te vinden is. Daarom denken wij dat ons restaurant een mooie toevoeging voor Haarlem zal zijn. En daarnaast vinden wij Haarlem ook gewoon een superleuke stad.”

Het restaurant komt aan de Kruisweg. “Dit is voor ons een perfecte locatie, zo dicht bij het station. Mensen kunnen snel iets halen voor in de trein, maar ook gezellig zitten.”

Opening

Het duurt nog even voordat de deuren van Chidóz open gaan. “Wij hopen in de tweede of derde week van september open te gaan. Maar dat ligt eraan hoe voorspoedig alles verloopt.” Spannend!