Volledig scherm
Koen verliest zijn schoen tijdens de sprong uit het vliegtuig. © Aranka Harmens

Koen zoekt sneaker die hij tijdens parachutesprong boven Texel verloor: ‘Voorlopig blijft het bij een hoop leuke grapjes’

De Amsterdamse Koen raakte bij een parachutesprong boven Texel zijn schoen kwijt. Op Facebook plaatste hij een oproep om zijn eigendom terug te vinden. 

,,Nike Janoski schoen maatje 43 Links. Mocht jij dit prachtige exemplaartje op je kop gekregen hebben, allereerst mijn excuses”, zo schrijft de durfal in de Facebookgroep 0222 Wat je maar kwijt wilt. Koen verloor zijn sneaker boven duingebied De Muy. De kans is dus klein dat iemand de schoen daadwerkelijk op zijn hoofd heeft gekregen. 

De reacties op Facebook bestaan vooral uit lachende emoji’s, dus het blijft nog maar de vraag of Koen zijn geliefde Nike ooit terug zal zien. Dat lijkt de parachutespringer zich ook te beseffen, maar hij geeft de hoop niet op. ,,Ik zou hem toch graag terug krijgen! Kleine kans natuurlijk maar het valt te proberen.” Een echt goede tip moet Koen nog krijgen. ,,Voorlopig blijft het bij een hoop leuke grapjes”, aldus de Amsterdammer.

  1. Onderzoek naar Zaanse juffrouw na klachten over 'stokslagen’

    Onderzoek naar Zaanse juffrouw na klachten over 'stokslagen’

    Een lerares van groep 3 van basisschool De Voorzaan in Zaandam is voorlopig op non-actief gezet na klachten van bezorgde ouders over lijfstraffen in de klas. Volgens de ouders worden kinderen gekleineerd en geslagen met een stok. Ook moesten ze hun lunch van de vloer opeten. De school neemt de klachten serieus en is een uitgebreid onderzoek begonnen, valt te lezen op de site. Een leerkracht reageert woest aan de telefoon en wenst niet met de media te praten.