De politie doet onderzoek in de berm op de plek waar een meisje van 14 jaar uit Marken is gevonden langs de dijk tussen Monnickendam en Marken.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek in de berm op de plek waar een meisje van 14 jaar uit Marken is gevonden langs de dijk tussen Monnickendam en Marken. © ANP

Nog geen duidelijkheid over doodsoorzaak meisje uit Marken

Het onderzoek naar de dood van het 14-jarige meisje uit Marken, dat afgelopen zaterdagochtend vroeg in de berm van de Zeedijk bij Zuiderwoude werd gevonden, heeft nog geen duidelijkheid opgeleverd over wat er precies is gebeurd. De politie kamde zondag de omgeving uit waar ze is gevonden, maar hierbij is niets gevonden wat kan worden gerelateerd aan haar dood. De politie denkt dat ze is aangereden toen ze op de weg liep en dat de bestuurder is doorgereden.

  1. Vertrouwen in duurzame toekomst Tata Steel iets toegenomen, overlast voor omwonenden blijft groot

    Vertrouwen in duurzame toekomst Tata Steel iets toegenomen, overlast voor omwonenden blijft groot

    Omwonenden van staalfabriek Tata Steel hebben iets meer vertrouwen gekregen dat het bedrijf in IJmuiden een duurzamer pad is ingeslagen. Wel ervaren ze nog steeds evenveel overlast van Tata Steel als eerder. Wel ervaren ze nog steeds evenveel overlast van Tata Steel als eerder, concludeert onderzoeksbureau Ipsos, dat voor de derde keer in anderhalf jaar onderzoek deed naar hoe inwoners van de IJmond hun leefomgeving ervaren.

In samenwerking met indebuurt Haarlem