Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

‘Perronrukker’ Wormerveer deelt beelden: ‘Bizar en goor’

Rond station Wormerveer is een man actief die zijn geslachtsdeel uit zijn broek haalt en zelfs masturbeert in het bijzijn van anderen. Deze acties heeft hij gefilmd en gepubliceerd op sociale media.

Op een video is te zien dat de man met zijn geslachtsorgaan uit zijn broek rondloopt op het perron terwijl hij dit filmt. Ook zijn er afbeeldingen dat hij aan het masturberen is tegenover vrouwen. De ‘perronrukker’ zou al maanden actief zijn aangezien er meerdere video's en afbeeldingen zijn geplaatst. Het eerste filmpje dateert van oktober vorig jaar, het laatste filmpje verscheen op 4 april. 

Dat ontdekte Michel Shermer, beheerder van de Facebookpagina Wormerveer. Op deze pagina plaatst hij nieuwtjes over Wormerveer die hij op Twitter tegenkomt. ‘Dit was het meest bizarre en gore filmpje dat ik ben tegengekomen over Wormerveer’, schrijft hij. Volgens Schermer is het Twitteraccount waarop de beelden te zien waren direct offline gehaald na zijn waarschuwing.  

Schermer heeft de politie ingelicht en vraagt anderen om ook op te letten. ‘Dus ouders waarschuw je kinderen, maar vooral dochters, dat als dit gebeurt ze meteen 112 bellen of Politie Zaanstreek op 0900-8844.’

De politie Noord-Holland bevestigt dat er melding is gedaan van schennispleging. ,,Wij zijn daar op dit moment mee bezig. De wijkagenten weten ervan.” De politie benadrukt dat als mensen hiervan getuige zijn, ze zo snel mogelijk 112 moeten bellen.

  1. Agent niet vervolgd voor doodschieten vrouw Alkmaar

    Agent niet vervolgd voor doodschie­ten vrouw Alkmaar

    Een politieman die op 13 november vorig jaar in de Priemstraat in Alkmaar een ernstig verwarde vrouw doodschoot, zal niet worden vervolgd. Volgens het Openbaar Ministerie heeft de agent gehandeld uit zelfverdediging. De vrouw viel hem aan met een mes en een klauwhamer. Nadat pepperspray en een waarschuwingsschot geen effect hadden gehad, schoot de agent drie keer gericht. De vrouw bezweek later op de dag in een ziekenhuis aan haar verwondingen.