Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Politie pakt 7 mensen op voor drugs- en wapenbezit: kilo's cocaïne en hennep in beslag genomen

Zeven personen zijn vorige week in Amsterdam aangehouden op verdenking van drugs- en wapenbezit. Drie van hen zitten nog vast, meldt de politie. Bij de arrestaties en latere doorzoeking van een woning vond de politie harddrugs, een wapen en hennep. Alles is in beslag genomen, evenals de voertuigen waarin de verdachten reden.

  1. ANVR ‘gematigd positief’ over beheersen drukte Schiphol, desondanks druk tot en met zomer

    ANVR ‘gematigd positief’ over beheersen drukte Schiphol, desondanks druk tot en met zomer

    De ANVR is “gematigd positief” over het beheersen van de drukte op luchthaven Schiphol de komende maanden. Dat laat Frank Oostdam, voorzitter van de branchevereniging van reisorganisaties, weten na overleg met de luchthaven. Onder de met Schiphol besproken maatregelen voor het beteugelen van de drukte vallen onder meer de instroom van meer personeel, het verkorten van de duur van de training voor nieuwe werknemers en meer personeel van reisorganisaties op het vliegveld. ,,Dat moet de truc gaan zijn”, aldus Oostdam.
  2. Paardenfilm van Britt Dekker verkocht aan het buitenland

    Paarden­film van Britt Dekker verkocht aan het buitenland

    Silverstar, het vervolg van Britt Dekkers paardenfilm Whitestar, is verkocht aan het buitenland. De film zal ook te zien zijn in Italië, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oostenrijk. ‘En er komen nog meer landen bij. Echt onwerkelijk dat dit allemaal gebeurt, terwijl de film hier in Nederland 13 juli pas in de bioscoop te zien is’, schrijft Dekker bij een foto van haar en haar paard George, de hoofdrolspeler van de film, op Instagram.

In samenwerking met indebuurt Haarlem