Volledig scherm
Foto ter illustratie © Shutterstock

Winkelnieuws! Parfumerie Otentic Perfumes opent binnenkort in Haarlem

indebuurt HaarlemWe boffen maar, want er gaat binnenkort weer een nieuwe winkel in Haarlem open. Dit keer gaat het om een nieuwe parfumerie; Otentic Perfumes. Wij vertellen je meer!

De parfumerie gaat een winkel openen in de Barteljorisstraat 8 in Haarlem. Hier zat eerst de kledingwinkel Suitable (deze winkel is verhuisd naar de overkant van de straat). Op zaterdag 29 juni wordt de parfumwinkel feestelijk geopend.

Winkel in Haarlem

Het zou kunnen dat je weleens van deze parfumerie gehoord hebt. Ze hebben namelijk al een winkel in Amstelveen en Gent.

Heleen Parson, marketing manager, vertelt ons: “Een winkel in Haarlem lijkt ons een mooie aanvulling op onze winkel in Amstelveen. Haarlem is een stad waar mensen echt naartoe gaan om lekker te winkelen. Het concept van onze winkel past daarbij, het vraagt namelijk ietsje meer tijd.”

Soorten parfum

Wat anders is dan bij andere parfumwinkels, zijn de soorten parfum en de manier waarop deze gepresenteerd worden.

“Wij verkopen alleen onze eigen merken en de parfums worden in de winkel op basis van geurstijlen gepresenteerd. Er zijn in totaal 73 parfums en die vallen weer onder acht basisstijlen. Zo heeft elke stijl een eigen geurfamilie, bijvoorbeeld bloemig of houtig. Het lijkt daarmee op een authentieke parfumerie.”

Openingsactie

Het hele weekend is het feest tijdens de opening. “De eerste honderd bezoekers krijgen een 8 ml tasverstuiver cadeau die zij zelf in de winkel mogen uitzoeken.”

En meer: “Ook kunnen alle bezoekers op 29 en 30 juni een flyer invullen waarmee zij kans maken op een perfume explore session, een workshop voor vier personen waarbij je meer uitleg en inzicht krijgt over je geurprofiel. Vergelijkbaar met een wijnproeverij, maar dan met geuren.”

Wij kijken uit naar de opening van deze nieuwe winkel en Heleen ook: “We hebben superveel zin om onze winkel in Haarlem te openen!”