Achtsteklasser door het dolle heen na vrijstelling eerste ronde FA Cup

VideoDe loting van de eerste ronde van de FA Cup is vanavond Chichester City uitgelopen op een sensationele gebeurtenis. De club die uitkomt op het achtste niveau in Engeland – het staat momenteel achtste in de Isthmian South East Division – werd vrijgesteld van de eerste ronde en is automatisch door naar de tweede ronde van het oudste bekertoernooi ter wereld.

 1. Ricksen-biograaf komt met vervolgboek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’
  PREMIUM
  Video

  Rick­sen-biograaf komt met vervolg­boek vol bizarre feiten: ‘Ricksen snoof en dronk terwijl hij ALS had’

  Schrijver Vincent de Vries uit Zwolle komt met een nieuw boek over de strijd van Fernando Ricksen tegen de slopende ziekte ALS. Het is een vervolg op de biografie die de Zwollenaar eerder schreef over de veelbesproken ex-profvoetballer, die vorig jaar op 18 september overleed. Dinsdag 9 juni komt De finale strijd uit. En het belooft een bijzonder inkijkje te geven in het leven van Ricksen.
 2. Ophef over spontaan promotiefeestje FC Saarbrücken

  Ophef over spontaan promotie­feest­je FC Saarbrüc­ken

  Een spontaan promotiefeestje van enkele spelers, stafleden en officials van FC Saarbrücken heeft in Duitsland de nodige commotie veroorzaakt. Door de definitieve beëindiging van het seizoen in de Regionalliga Südwest vanwege de coronacrisis keert de club voor de eerste keer na zes jaar terug in de derde Bundesliga. Dat bondsbesluit leidde in de stad onder meer tot vrolijke taferelen op straat waarbij ook verscheidene clubmensen werden gesignaleerd.