Asensio zegt ‘Hallo Amsterdam', Lineker eert Gordon Banks

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jutta en Koen bij Jinek

Jutta Leerdam en haar vriend Koen Verweij verschenen gisteravond op televisie. Niet in schaatspak dit keer. Het tweetal verscheen aan tafel bij Eva Jinek.

Thanks @evajinekofficial for having us❤

3,569 Likes, 26 Comments - Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) on Instagram: "Thanks @evajinekofficial for having us❤"

Mooie herinneringen aan Banks

Gordon Banks is overleden op 81-jarige leeftijd, tot groot verdriet van Gary Lineker. ,,De eerste wedstrijd op televisie die ik me kan herinneren was toen Gordon Banks dé redding maakte tegen Brazilië. Geweldige herinneringen aan een geweldige man.”

Real Madrid gearriveerd in Amsterdam

Zoals inmiddels wel bekend is, heeft Marco Asensio naast een Spaanse ook een Nederlandse achtergrond. En dus is de speler van Real Madrid op bekend terrein. ,,Hallo Amsterdam", begroette hij zijn volgers op Instagram. Morgen (21.00 uur) speelt Real Madrid tegen Ajax voor de Champions League.

Hallo Amsterdam.👋🏽🇳🇱 #UCL

119k Likes, 1,010 Comments - Marco Asensio (@marcoasensio10) on Instagram: "Hallo Amsterdam.👋🏽🇳🇱 #UCL"

Dolblije Fabio Jakobsen 

Fabio Jakobsen verlengde vandaag zijn contract bij wielerploeg Deceuninck - Quick-Step. Daar is de 22-jarige wielrenner uiteraard dolblij mee en dus had hij een boodschap voor zijn Instagram-volgers in petto. 

Volledig scherm
© Instagram Marco Asensio