Fans Feyenoord gaan uit hun dak achter spelersbus bij eindsignaal Ajax

Een aantal supporters van Feyenoord was op weg naar huis na de wedstrijd van hun club (1-2 overwinning op sc Heerenveen) toen ze achter de spelersbus van Feyenoord kwamen te rijden. En juist op dat moment klonk het eindsignaal bij Ajax, dat op bezoek bij Excelsior gelijkspeelde (1-1).

De blijdschap van de supporters is niet te beschrijven. Die gaan volledig uit hun dak op de snelweg richting huis uit Heerenveen.

Bron: @plakplaat63 en @jandeknecht1970

Volledig scherm
De supporters vlak achter de spelersbus. © Screenshot video
 1. Tuitende lippen, stoere blikken en gestaalde spieren, maar dan als parodie
  PREMIUM

  Tuitende lippen, stoere blikken en gestaalde spieren, maar dan als parodie

  Stoere blikken, over the top-houdingen en tuitende lippen. Lekkere foto’s met een filtertje erover, zodat spieren en grimassen goed uitkomen. Ronald Mulder, Michel Mulder, Kai Verbij, Dai Dai Ntab, Martijn van Oosten en Thomas Krol steken wekelijks de draak met mensen die op social media maar al te graag laten zien hoe fit ze zijn of hoe fit je zou moeten zijn. De schaatsers van Team Plantina riepen zelfs een eigen Instagram-account in het leven, ‘Vitchannel’.
 2. Speler Norwich geeft hooligan pakje sigaretten terug

  Speler Norwich geeft hooligan pakje sigaretten terug

  Het was een bizar moment bij het bewogen FA Cup-duel Chelsea - Norwich City. Terwijl Álvaro Morata namens de thuisclub rood krijgt van arbiter Graham Scott meldt zich een hooligan op het veld van Stamford Bridge. Kennelijk is die bij zijn ren over het gras een pakje sigaretten verloren dat hij keurig terugbezorgd krijgt van de Zwitserse verdediger Timm Klose van Norwich City. Chelsea zou zich na pingels plaatsen voor de vierde ronde.