Volledig scherm
Steven Gerrard. © EPA

Golfclub weigert 'badboy' Gerrard

Steven Gerrard was graag een potje gaan golfen naast het voetbal, maar bij de Hillside Golf Club in Southport is hij niet welkom. De speler van LA Galaxy was voorgedragen om lid te worden, maar de club vreest dat hij de reputatie van de exclusieve vereniging schaadt, aldus de Engelse krant The Sun donderdag.

Volledig scherm
© afp

De voormalig aanvoerder van Liverpool en het Engelse nationale elftal werd als lid voorgedragen door twee andere oud-Liverpudlians, Kenny Dalglish en Alan Hansen. ,,Kenny was laaiend toen Steven werd afgewezen. Dat had niemand verwacht'', aldus een bron, die een vechtpartijtje in 2013 in het uitgaansleven als uitleg geeft voor de weigering. ,,Blijkbaar hebben ze de beelden bekeken en besloten dat hij niet welkom is.''

Volledig scherm
© afp
  1. Federer en Nadal verbreken toeschouwersrecord in Kaapstad
    Video

    Federer en Nadal verbreken toeschou­wers­re­cord in Kaapstad

    Met 48.000 toeschouwers in het Kaapstad Stadion hebben Roger Federer en Rafael Nadal het bezoekersrecord voor een tenniswedstrijd verbeterd. De twee grootheden traden in Zuid-Afrika aan voor een dubbelpartij voor het goede doel. Federer trad aan met Microsoft-oprichter Bill Gates. Nadal had komiek Trevor Noah aan zijn zijde. Het vorige bezoekersrecord dateerde uit november van het vorige jaar, toen in Mexico 42.517 mensen keken naar een demonstratiepartij tussen Federer en Alexander Zverev. Bekijk hier de mooiste foto's uit Kaapstad en de samenvatting.