Italiaanse voorzitter scheldt arbiter uit met luidspreker

VideoDe Italiaanse club Nuovo Campobasso heeft een boete gekregen van 10.000 euro vanwege het wangedrag van de voorzitter. Die Ferruccio Capone gebruikte tijdens de wedstrijd tegen Arzanese in de vierde divisie de omroepinstallatie van het stadion om de arbiter te beledigen.

Tijdens het tumultueuze duel (2-2) speelde de arbiter een hoofdrol met enkele betwistbare beslissingen. Op de video is een deel van de scheldpartij van de clubvoorzitter na 3.13 minuten te horen. Capone riep de supporters op om zijn beledigingen richting de arbiter over te namen. De arbiter moest het stadion uiteindelijk onder politiebegeleiding verlaten.

  1. Federer en Nadal verbreken toeschouwersrecord in Kaapstad
    Video

    Federer en Nadal verbreken toeschou­wers­re­cord in Kaapstad

    Met 48.000 toeschouwers in het Kaapstad Stadion hebben Roger Federer en Rafael Nadal het bezoekersrecord voor een tenniswedstrijd verbeterd. De twee grootheden traden in Zuid-Afrika aan voor een dubbelpartij voor het goede doel. Federer trad aan met Microsoft-oprichter Bill Gates. Nadal had komiek Trevor Noah aan zijn zijde. Het vorige bezoekersrecord dateerde uit november van het vorige jaar, toen in Mexico 42.517 mensen keken naar een demonstratiepartij tussen Federer en Alexander Zverev. Bekijk hier de mooiste foto's uit Kaapstad en de samenvatting.