Jonge fan gaat ver voor krabbel Ronaldo, Belgische gekozen tot 'Miss WK'

SportbytesVeel sporters berichten graag over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken en delen op social media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Koninklijk bezoek voor Duivels

Hoog bezoek vandaag voor de Belgische selectie. Koning Filip kwam de Duivels op het trainingscomplex Tubeke succes wensen voor het WK. Middenvelder Axel Witsel legde het vast in een 'royal selfie'.

Axel Witsel on Twitter

Royal selfie with King Philippe 👑🇧🇪🇧🇪🇧🇪 @BelRedDevils

Voor je idool is alles geoorloofd

Hij sprintte voor zijn leven langs de beveiligers om bij zijn grote held te komen. Een Portugees jongetje kreeg het voor elkaar en werd rijkelijk beloond. Ronaldo nam de tijd voor een foto en een krabbel voordat hij plaats nam in de bus richting het vliegveld van Lissabon. De Portugese selectie vloog vanmiddag naar Moskou, waar het de kampen opslaat in buitenwijk Kratovo.

B/R Football on Twitter

Always meet your heroes 😍 https://t.co/DtLclgk8pi

België wint 'Miss WK'

Het wereldkampioenschap voetbal moet nog beginnen maar België heeft de eerste prijs al binnen. De achttienjarige Zoë Brunet is in Duitsland namelijk verkozen tot 'Miss WK'.
Miss België nam het op tegen 31 andere vrouwen uit deelnemende landen aan het WK. De Duitse kandidate werd tweede, de Deense derde.
Alle deelneemsters moesten in het Duitse Rust het traditionele défilé afwerken in voetbaluitrusting, avondkledij en bikini. Brunet verdiende met haar zege 3.500 euro.

Miss Germany on Twitter

Belgien holt sich den Titel Miss WM 2018 im @europa_park 😍

Dochters Curry vieren NBA-titel papa

Sterspeler Stephen Curry won afgelopen nacht zijn derde NBA-kampioenschap in vier jaar met Golden State Warriors. Zijn dochtertjes Ryan en Riley vierden thuis het succes van hun beroemde papa.

No words!! #triplecrown #dubnation

414.3k Likes, 4,766 Comments - Wardell Curry (@stephencurry30) on Instagram: "No words!! #triplecrown #dubnation"

Nieuwe aanwinst Blue Jays?

Davy Klaassen komt in Canada bij van een teleurstellend seizoen bij Everton. De voormalig Ajacied bezocht gisteravond een honkbalwedstrijd tussen de Toronto Blue Jays en de Baltimore Orioles (5-1) in een Blue Jays shirtje bedrukt met Klaassen en 'zijn' nummer 20.

Great night at the ball game ⚾️🇨🇦

11.5k Likes, 2,918 Comments - Davy Klaassen (@davyklaassen) on Instagram: "Great night at the ball game ⚾️🇨🇦"

Training Duivels uitverkocht

1600 Belgische voetbalfans hebben vrijdagavond de open training van de Rode Duivels bijgewoond. Die toeschouwers mochten van geluk spreken, want veel fans werden teleurgesteld en mochten niet langs de zijlijn staan.
,,1600 fans is het maximumaantal dat we van de brandweer wegens veiligheidsvoorschriften mogen toelaten", verklaarde KBVB-woordvoerder Stefan Van Loock aan Belga.
De doorzetters probeerden via sluiproutes toch nog bij het trainingsveld te komen, zo stelde het Belgische persbureau.

Belgian Red Devils on Twitter

Thanks to all the supporters who showed up on tonight's open training session. With 1.600 fans our @BelgianFootball Centre is full and due to security reasons we cannot let any more fans in. #BELCRC #REDTOGETHER #WorldCup

Volledig scherm
© Twitter Miss Germany