Juventus wordt ‘Piemonte Calcio’ in FIFA 20

Club werkt samen met concurrentAanhangers van Juventus zullen raar opkijken als ze met hun favoriete team willen gaan spelen in FIFA 20, de nieuwste editie van de bijzonder populaire game. Juventus heet namelijk geen Juventus, maar Piemonte Calcio. 

Dat komt omdat de Italiaanse kampioen een exclusieve samenwerking is aangegaan met Pro Evolution Soccer, de concurrent van de door EA geproduceerde FIFA-game.

Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten, onder wie vermoedelijk ook Matthijs de Ligt, blijven wel zichtbaar in FIFA 20. De naam van hun club, het shirt waarin ze spelen, het logo en het stadion van Juventus zien er echter wel heel anders uit. De gameliefhebbers met een voorliefde voor Juventus zullen dan met Piemonte Calcio op jacht moeten gaan naar successen in de virtuele Serie A en Champions League.

Volledig scherm
Cristiano Ronaldo in duel met Matthijs de Ligt. © AFP
  1. Federer en Nadal verbreken toeschouwersrecord in Kaapstad
    Video

    Federer en Nadal verbreken toeschou­wers­re­cord in Kaapstad

    Met 48.000 toeschouwers in het Kaapstad Stadion hebben Roger Federer en Rafael Nadal het bezoekersrecord voor een tenniswedstrijd verbeterd. De twee grootheden traden in Zuid-Afrika aan voor een dubbelpartij voor het goede doel. Federer trad aan met Microsoft-oprichter Bill Gates. Nadal had komiek Trevor Noah aan zijn zijde. Het vorige bezoekersrecord dateerde uit november van het vorige jaar, toen in Mexico 42.517 mensen keken naar een demonstratiepartij tussen Federer en Alexander Zverev. Bekijk hier de mooiste foto's uit Kaapstad en de samenvatting.