Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Kane helpt als shirtsponsor van Leyton Orient goede doelen

Harry Kane verzorgt volgend seizoen de shirtsponsoring van Leyton Orient, een Engelse voetbalclub uit de League Two waar de spits van Tottenham Hotspur én aanvoerder van het Engelse elftal in 2011 zijn profdebuut maakte.

Kane stelt de ruimte op de shirts beschikbaar voor drie goede doelen. “Ik ben er trots op de club te steunen waar mijn profcarrière begon en ook drie geweldige goede doelen te helpen”, liet de aanvaller weten. Op de thuisshirts komt een dankbetuiging te staan aan de zorgmedewerkers in de coronacrisis. Ook komt er ruimte voor de logo’s van twee hulpinstellingen.

“Ik ben opgegroeid op een steenworp afstand van het stadion van Leyton Orient en ik ben echt heel blij dat ik de club wat terug kan geven. Ik zie de shirtsponsoring als platform om de helden in de frontlinie van de strijd tegen het coronavirus te bedanken”, aldus Kane, die niet meer stuk kan bij directeur Danny Macklin van de club. “We danken Harry voor zijn hulp en vrijgevigheid. Hij is een waar rolmodel in het moderne voetbal.”

Volledig scherm
© BSR Agency
  1. Ophef over spontaan promotiefeestje FC Saarbrücken

    Ophef over spontaan promotie­feest­je FC Saarbrüc­ken

    Een spontaan promotiefeestje van enkele spelers, stafleden en officials van FC Saarbrücken heeft in Duitsland de nodige commotie veroorzaakt. Door de definitieve beëindiging van het seizoen in de Regionalliga Südwest vanwege de coronacrisis keert de club voor de eerste keer na zes jaar terug in de derde Bundesliga. Dat bondsbesluit leidde in de stad onder meer tot vrolijke taferelen op straat waarbij ook verscheidene clubmensen werden gesignaleerd.