Krajicek op de Bahama's, Ricksen te gast bij Rangers

SportbytesIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Joaquín droomt van bekerfinale

Joaquín Sánchez Rodríguez maakte gisteren op briljante wijze (rechtstreeks uit een corner) de 2-0 namens Real Betis in de halve finale van de Copa del Rey, maar Valencia maakte in blessuretijd nog 2-2. Over drie weken is de return in Mestall. De 37-jarige vleugelaanvaller droomt van de Spaanse bekerfinale op zaterdag 25 mei in Estadio Benito Villamarín, de thuishaven van Real Betis. ,,De droom is nog in leven, niemand zei dat het makkelijk zou zijn.”

La ilusión intacta, Nadie dijo que fuera fácil... Queda la vuelta!! 🙌💪👊 #mushobetis #quiendijomiedo #todosjuntos

254.3k Likes, 1,930 Comments - Joaquin Sanchez (@joaquinarte) on Instagram: "La ilusión intacta, Nadie dijo que fuera fácil... Queda la vuelta!! 🙌💪👊 #mushobetis #quiendijomiedo..."

Krajicek op de Bahama's

Michaëlla Krajicek (30) kiest de locaties voor haar trainingskamp goed uit. Na enkele dagen in Miami is ze nu met haar begeleiding op de Bahama's. 

Solid & striped 💛🧡 #Paradise

158 Likes, 9 Comments - Michaëlla Krajicek (@misakrajicek) on Instagram: "Solid & striped 💛🧡 #Paradise"

De carnavalshit van Eric Meijers

Eric Meijers werd vorig jaar landelijk bekend vanwege zijn kreet ‘Wat een kutkeeper’ in een documentaire over Achilles ‘29. Samen met De Sjonnies nam hij onlangs een carnavalshit op, vandaag kwam de videoclip uit. 

Fernando Ricksen te gast bij Rangers

Fernando Ricksen is dit weekend weer te gast bij Rangers, waar hij weer supporters van de Schot topclub zal ontmoeten. Vandaag was hij alvast welkom in de kleedkamer van de selectie van trainer Steven Gerrard. 

Vincent de Vries on Twitter

What a welcome! #RangersFamily @RangersFC

Pirlo aan het stofzuigen

Andrea Pirlo (39) stopte eind 2017 met voetballen, maar de Italiaanse stylist heeft buiten wat televisieklusjes nog geen nieuwe dagbesteding gevonden. Daarom besloot de 116-voudig international van Italië om vandaag maar eens goed te stofzuigen. 

A volte le punizioni le tiri... a volte le subisci 😂 Oggi tocca a me! #samsung #powerstickpro @samsungitalia #adv

53k Likes, 430 Comments - Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21) on Instagram: "A volte le punizioni le tiri... a volte le subisci 😂 Oggi tocca a me! #samsung #powerstickpro..."

Mendy heeft Guardiola goed tuk

Benjamin Mendy is momenteel opnieuw herstellende van een operatie aan zijn knie, maar de Franse linksback van Manchester City plaatste vandaag op zijn Instagram plots een filmpje met Hong Kong als zijn locatie. City-coach Pep Guardiola werd op de persconferentie verrast door dit nieuws. ,,Wauw, dat wist ik niet. Hij zei dat hij naar Parijs ging, maar Hong Kong zou zeker niet oké zijn. Ik moet Instagram maar eens downloaden om hem in de gaten te houden,” zei Guardiola. Toen Mendy dit zag moest hij flink lachen: ,,Ik wil geen problemen Pep, het was gewoon een dolletje met mijn Uber-chauffeur.”

Benjamin Mendy on Twitter

@City_Watch 🤣🤣🤣 it was just joking with my uber driver I dont want no problems Pep

Volledig scherm
Fernando Ricksen met de selectie van Rangers. © Twitter.com/therealvdv