Wayne: Mem... can you borrow me your red leather jacket for tonight please? 👹 #ithoughtwewerepastthat

15k Likes, 142 Comments - Memphis Depay (@memphisdepay) on Instagram: "Wayne: Mem... can you borrow me your red leather jacket for tonight please? 👹..."

Memphis Depay slaat terug na kritiek Rooney op hoed en Rolls-Royce

Wayne Rooney gaf gisteren zijn eerste grote interview sinds hij in de MLS speelt. De voormalige ManUnited-ster haalde in The Times uit naar Memphis Depay. Onder meer zijn kledingstijl kwam aan bod. De ex-PSV'er sloeg vandaag via Instagram terug. 

Rooney haalde in The Times aan hoe Memphis Depay van Louis van Gaal mee moest doen met de beloftenploeg van United. ,,Memphis verpeste het een dag eerder tegen Stoke City. Na afloop zei ik tegen hem dat ie zich niet met al die tierelantijntjes bij de reserves moet melden. En wat deed hij? Memphis verscheen in zijn Rolls-Royce, hij droeg een leren jack en een cowboyhoed. Ik dacht: wat heeft het voor zin om hem te helpen? Maar Memphis is een geweldige gast. Het is goed om te zien dat het nu zo goed met hem gaat.''

Memphis Depay, die zijn draai heeft gevonden bij Olympique Lyon, antwoordde een dag later via Instagram: ,,Rooney: Memphis, kan ik jouw rode leren jack vanavond alsjeblieft lenen?'' Met daarbij de hashtag: #ithoughtwewerepastthat. 

Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie