‘Mr. United’ Éric Cantona schittert in video van City-fan Liam Gallagher

VideoÉric Cantona schittert in de nieuwe video van Liam Gallagher. De keuze van de voormalig Oasis-ster voor de Franse artiest op de Engelse velden uit de vorige eeuw is pikant. Cantona geldt als een icoon van Manchester United, terwijl Liam Gallagher een seizoenkaart heeft bij aartsrivaal Manchester City. 

Volledig scherm
Liam Gallagher en Eric Cantona. © Screenshot

In de jaren negentig van de vorige eeuw lag de wereld aan de voeten van Liam Gallagher, die samen met zijn broer Noël de spil vormde van Britpop-band Oasis. De twee hadden echter om de haverklap (slaande) ruzie, waarna de band in 2009 werd opgedoekt. Cantona werd in 1993, 1994, 1996 en 1997 kampioen met United.

Gallagher lanceerde zijn nieuwe single Once gisteren. In de clip speelt de roemruchte artiest de bediende/chauffeur van ‘King Éric'.

  1. Federer en Nadal verbreken toeschouwersrecord in Kaapstad
    Video

    Federer en Nadal verbreken toeschou­wers­re­cord in Kaapstad

    Met 48.000 toeschouwers in het Kaapstad Stadion hebben Roger Federer en Rafael Nadal het bezoekersrecord voor een tenniswedstrijd verbeterd. De twee grootheden traden in Zuid-Afrika aan voor een dubbelpartij voor het goede doel. Federer trad aan met Microsoft-oprichter Bill Gates. Nadal had komiek Trevor Noah aan zijn zijde. Het vorige bezoekersrecord dateerde uit november van het vorige jaar, toen in Mexico 42.517 mensen keken naar een demonstratiepartij tussen Federer en Alexander Zverev. Bekijk hier de mooiste foto's uit Kaapstad en de samenvatting.