Volledig scherm
Tiger Woods. © Instagram Tiger Woods

Nainggolan begint 2018 met alcohol en sigaretten, Tiger Woods heeft beet

SportbytesVeel sporters berichten gretig over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In deze speciale oudejaarseditie van de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken op de laatste dag van 2017. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nainggolan moet excuses maken 

منبر جماهير روما on Twitter

📍؛ || #Nainggolan : " 📸🇧🇪 نايغولان بـ اعياد رأس السنة يـظهر بـث انســتغرام بالسجائر والكــحول والإلفاظ البـذئية " https://t.co/Sk3aH0xUNQ

Radja Nainggolan luidde 2018 vannacht in met een stevig feestje. Op bovenstaande beelden is te zien hoe de Belgische middenvelder van AS Roma niet vies is van alcohol en sigaretten. ‘Il Ninja’ was op Twitter boos: ,,Zelfs op oudejaarsavond wordt er nieuws gemaakt. Ik wens iedereen een gelukkig Nieuwjaar, behalve zij… Get a life.'' Later bood Nainggolan via Instagram toch zijn excuses aan. 

Marco Bizot in Lapland

Marco Bizot bracht de jaarwisseling door tussen de sneeuw. De doelman van AZ was in Lapland.

Fraaie vangst Tiger Woods

Tiger Woods begon 2018 met een fraaie vangst. Twee dagen na zijn 42ste verjaardag hengelde hij een Geelstaart en een Cobia binnen. 

David Beckham heeft lol met zijn zoon

David Beckham feestte er vannacht vrolijk op los. De voormalig voetbalprof postte op de vroege nieuwjaarsochtend een vrolijke foto van zichzelf met zoon Brooklyn op instagram. 

Rick Karsdorp verrast vriendin

AS Roma-verdediger Rick Karsdorp vroeg zijn vriendin Astrid Lentini bij de start van 2018 ten huwelijk. ,,Ze zei ja.''

Sportwereld wenst iedereen een goed 2018

1 januari, dan blijven de tientallen wensen van beroemde sporters niet uit. We hebben er een aantal op een rijtje gezet, van Jetro Willems via Romain Bardet naar Ana Ivanovic en Bastian Schweinsteiger en de familie van Heurelho Gomes en van Frank de Boer. En vele anderen!