Volledig scherm
Eugenie Bouchard en John Goehrke aan de rand van het veld bij de Super Bowl LII. © twitter.com/geniebouchard

Nieuw hoofdstuk in sprookje Genie en John

SportbytesVeel sporters berichten graag over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken en delen op social media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het sprookje van Eugenie en John: een jaar later

Kent u het verhaal van Eugenie Bouchard en John Goehrke nog? Vorig jaar daagde John, een 20-jarige student uit Missouri, de Canadese tennisster uit om met hem op date te gaan als New England Patriots nog terug zou komen van een achterstand van 25 punten in de Super Bowl. Genie stemde in, het wonder geschiedde en Genie hield woord. 'Never bet against Tom Brady,' zei Bouchard in eerste instantie nog, maar die John bleek toch best een leuke kerel. Een jaar later zijn Eugenie en John zelfs samen bij de Super Bowl. Hoe serieus we hun relatie moeten nemen is niet helemaal duidelijk, maar de twee hebben het in ieder geval erg gezellig samen. 

Genie Bouchard on Twitter

What a difference a year makes #SuperBowlDate

Mees Mulder wil mee naar Korea

Schaatser Ronald Mulder vertrok vandaag naar Zuid-Korea voor de Olympische Winterspelen. Zijn zoontje Mees (bijna 2) probeerde stiekem mee te gaan in de koffer van zijn vader. Of dat ook gelukt is betwijfelen we. 

On my way to the Olympic Games 🇰🇷... Someone wants to travel with me 🙈! #OS2018 #Pyeongchang2018 #Olympics #Korea 🇰🇷 #teamnl

1,263 Likes, 24 Comments - Ronald Mulder (@mulderronald) on Instagram: "On my way to the Olympic Games 🇰🇷... Someone wants to travel with me 🙈! #OS2018 #Pyeongchang2018..."

Rico Verhoeven neemt dochter mee naar training

Rico Verhoeven vond het tijd om zijn dochtertje eens mee te nemen naar zijn werk: de sportschool. ,,De enige manier om je kinderen te laten zien hoe goed je bent... neem ze mee naar je werk en laat zien wat je doet'', aldus Verhoeven op Instagram.

Zusjes Wevers bij Frans Bauer

De turnzusjes Sanne en Lieke Wevers doen mee aan de Curling Quiz. Uiteraard gaan ze even op de foto met presentator Frans Bauer.

Blind naar The Script

Een muzikaal uitje voor Daley Blind. De verdediger van Manchester United is met een aantal vrienden naar de Ierse softrockband The Script geweest.

Great show it was!! @thescriptofficial 🙌🏻 🎼

Een foto die is geplaatst door null (@blinddaley) op

Amrabat in de Spaanse sneeuw

Ook in Spanje sneeuwt het soms. Daar kwam ook Nordin Amrabat vandaag achter bij het 0-0 gelijkspel in de derby tussen Getafe en Leganés, twee clubs uit dorpjes iets ten zuiden van Madrid.  

#Getafe 0 #Leganes 0 bajo la nieve. Foto @angelriverop @marca Sigue la información en marca.com #futbol #football #soccer #laliga

2,494 Likes, 4 Comments - MARCA (@marca) on Instagram: "#Getafe 0 #Leganes 0 bajo la nieve. Foto @angelriverop @marca Sigue la información en marca.com..."

Nibali bij de presentatie

Vincenzo Nibali is vandaag aanwezig bij de perspresentatie van zijn ploeg Bahrein Merida. Nibali is een Italiaan en ziet er dus uiteraard goed gesoigneerd uit voor deze gelegenheid.

Pronti per la presentazione @bahrain_merida #squalodellostretto

Een foto die is geplaatst door null (@vincenzonibali) op

Felicitaties

Tienkamper Eelco Sintnicolaas wenst zijn meisje een fijne verjaardag. Ze komt vandaag een kijkje nemen bij zijn wedstrijd.

Frank, Kevin en Pierre in Moskou

Frank de Boer en Pierre van Hooijdonk zijn in Moskou voor de Legends Cup, en krijgen een tour van niemand minder dan voormalig Duits international Kevin Kuranyi. Nederland werd overigens derde na een 10-7 overwinning op Duitsland. Rusland won het toernooi op eigen bodem voor de tiende keer op rij na de gewonnen finale tegen Portugal. 

Together with our German/Brazilian friend and guide Kevin #Kuranyi #moscow

Een foto die is geplaatst door null (@pierrevh17) op

After beating Germany 10-7 we ended 3th in @legendscup2018 ,Russia winning the tournament for the 10th time in a row beating #portugal in the final. #moscow #legendscup #allstars

371 Likes, 1 Comments - Pierre Van Hooijdonk (@pierrevh17) on Instagram: "After beating Germany 10-7 we ended 3th in @legendscup2018 ,Russia winning the tournament for the..."

No #Totti no party #legendscup #moscow

4,585 Likes, 35 Comments - Pierre Van Hooijdonk (@pierrevh17) on Instagram: "No #Totti no party #legendscup #moscow"

Johnny de Mol bedankt 'bonusdad' Søren Lerby

Johnny de Mol werd vroeger grotendeels opgevoed door oud-Ajacied en ex-PSV'er Søren Lerby, die destijds een relatie had met zangeres Willeke Alberti. Dit weekend vierde De Mol de verjaardag van Lerby in Kopenhagen en bedankte hij zijn 'bonusdad'.

Frank de Boer wenst 'schoonzoon' succes

Joey Kooij maakt vandaag zijn eredivisiedebuut als arbiter. Hij fluit Excelsior - FC Utrecht. Reden voor Frank de Boer om zijn 'schoonzoon' - want het vriendje van zijn dochter Romy - succes te wensen.

Heel veel succes vandaag met je eerste wedstrijd in de eredivisie 💪🏻. #excutr @romyydb @joeykooij #trots

Een foto die is geplaatst door null (@frank150570) op

Esmee Visser en Anice Das zijn binnen

Als een van de eerste schaatsers hebben Esmee Visser en Anice Das zich gemeld in de Gangneung Oval! Visser postte een panoramafoto van de schaatshal waar het de komende weken hopelijk goud regent voor Oranje, Das lijkt nu al supertrots.

Icerink PyeongChang 2018 😍 #pyeongchang2018 #teamnl

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Schaatsen ♡

Een foto die is geplaatst door null (@anicedas) op

Volledig scherm
De Gangneung Ice Arena (links) en de Gangneung Oval (midden) en het Gangneung IJshockey Centre (rechtsonder. © AFP

Eerste olympische teampursuit!

Jan Blokhuijsen postte vanmorgen een foto van de eerste olympische achtervolging. Nog zes dagen!