Volledig scherm
© Twitter Toni Kroos

Nieuwjaarswens Kroos doet stof opwaaien in Brazilië

Toni Kroos pakte op oudjaarsdag uit met een venijnige tweet. De 1 en de 7 in het jaartal 2017 zijn namelijk vervangen door de vlaggen van Brazilië en Duitsland, die  natuurlijk refereren aan de pijnlijke 1-7 vernedering van de Seleção op het WK 2014 in eigen land.

Volledig scherm
© EPA

Reacties lieten niet lang op zich wachten en onder andere zijn ploegmakker bij Real, Marcelo lijkt zich te bemoeien met de zaak met het posten van zijn eigen wensen: ,,Een gelukkig nieuwjaar iedereen met een goede gezondheid en wederzijds respect voor elkaar."

Ook de Braziliaan Ronaldo reageerde via Facebook op Kroos. De ex-PSV'er plaatste een foto van de 2-0 zege van Brazilië op Duitsland in de WK-finale van 2002.

A pedidos...... FELIZ ANO NOVO!! Toni Kroos ;)

A pedidos...... FELIZ ANO NOVO!! Toni Kroos ;)

 1. Tuitende lippen, stoere blikken en gestaalde spieren, maar dan als parodie
  PREMIUM

  Tuitende lippen, stoere blikken en gestaalde spieren, maar dan als parodie

  Stoere blikken, over the top-houdingen en tuitende lippen. Lekkere foto’s met een filtertje erover, zodat spieren en grimassen goed uitkomen. Ronald Mulder, Michel Mulder, Kai Verbij, Dai Dai Ntab, Martijn van Oosten en Thomas Krol steken wekelijks de draak met mensen die op social media maar al te graag laten zien hoe fit ze zijn of hoe fit je zou moeten zijn. De schaatsers van Team Plantina riepen zelfs een eigen Instagram-account in het leven, ‘Vitchannel’.
 2. Speler Norwich geeft hooligan pakje sigaretten terug

  Speler Norwich geeft hooligan pakje sigaretten terug

  Het was een bizar moment bij het bewogen FA Cup-duel Chelsea - Norwich City. Terwijl Álvaro Morata namens de thuisclub rood krijgt van arbiter Graham Scott meldt zich een hooligan op het veld van Stamford Bridge. Kennelijk is die bij zijn ren over het gras een pakje sigaretten verloren dat hij keurig terugbezorgd krijgt van de Zwitserse verdediger Timm Klose van Norwich City. Chelsea zou zich na pingels plaatsen voor de vierde ronde.