Ronaldo en Mbappé, speelt Van der Wiel in de spits?

SportbytesVeel sporters berichten graag over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken en delen op social media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Van der Wiel met nummer 9

Niet een alledaags rugnummer voor een rechtsback, maar Gregory van der Wiel moet het ermee doen. De verdediger heeft van zijn nieuwe club Toronto FC nummer 9 gekregen.

Our new number 9: right-back @gregoryvanderwiel. Just like we all expected 😉

Een foto die is geplaatst door null (@torontofc) op

Ronaldo en Mbappé

Ooit was Ronaldo net zo snel als Kylian Mbappé vandaag de dag is. Maar inmiddels niet meer.

R9 🇧🇷x🇫🇷 KM29 #Legend . . . @julienscussel

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Neymar viert verjaardag groots

Vandaag is Neymar Junior, ’s werelds duurste voetballer, 26 jaar geworden. Dat werd gisteren al uitgebreid gevierd. De plaats van het gebeuren: het hippe Pavillon Cambon in hartje Parijs, voor een feestje waarop de Braziliaanse balvirtuoos 200 man uitnodigde. Zo zouden onder anderen Formule 1-kampioen Lewis Hamilton, (de Braziliaanse) Ronaldo, Gabriel Jesus en zelfs Michel Temer, de president van Brazilië, hun opwachting hebben gemaakt. Neymar werd geflankeerd door Bruna Marquezine, sinds kort weer zijn steun en toeverlaat en voor de muziek liet hij niemand minder dan DJ Snake overvliegen naar de Franse hoofdstad.

Fotão 🤩🤩 #Brumar #NJR26 #Bdaynjr 🎉🎊🎈❤️

255 Likes, 2 Comments - Nj 🇧🇷 neymarjr ⚽️ (@neymarrbr_) on Instagram: "Fotão 🤩🤩 #Brumar #NJR26 #Bdaynjr 🎉🎊🎈❤️"

Rico Verhoeven neemt dochter mee naar training

Rico Verhoeven vond het tijd om zijn dochtertje eens mee te nemen naar zijn werk: de sportschool. ,,De enige manier om je kinderen te laten zien hoe goed je bent... neem ze mee naar je werk en laat zien wat je doet'', aldus Verhoeven op Instagram.

Het sprookje van Eugenie en John: een jaar later

Kent u het verhaal van Eugenie Bouchard en John Goehrke nog? Vorig jaar daagde John, een 20-jarige student uit Missouri, de Canadese tennisster uit om met hem op date te gaan als New England Patriots nog terug zou komen van een achterstand van 25 punten in de Super Bowl. Genie stemde in, het wonder geschiedde en Genie hield woord. 'Never bet against Tom Brady,' zei Bouchard in eerste instantie nog, maar die John bleek toch best een leuke kerel. Een jaar later zijn Eugenie en John zelfs samen bij de Super Bowl. Hoe serieus we hun relatie moeten nemen is niet helemaal duidelijk, maar de twee hebben het in ieder geval erg gezellig samen. 

Genie Bouchard on Twitter

What a difference a year makes #SuperBowlDate

Ronaldo bedankt fans

Cristiano Ronaldo is vandaag 33 jaar geworden en de Portugese superster wordt bedolven onder de felicitaties. Op Instagram bedankt de aanvaller van Real Madrid zijn fans.

33!🎂🥂Thank you all for your birthday messages

Een foto die is geplaatst door null (@cristiano) op

Van Persie ontmoet oude bekende

In de Kuip is een oude bekende op bezoek: Sebastian Pardo. De inmiddels gestopte Chileen kwam in het verleden uit voor Feyenoord en Excelsior en bezocht in Rotterdam zijn oude teamgenoot Robin van Persie.

De stand van zaken rond Anice Das

In een videootje op Instagram heeft schaatsster Anice Das haar weekprogramma in Gangneung even doorgenomen.

Hallooo!! Even een video'tjeeee vanuit Zuid-Korea #teamnl #pyeongchang2018

Een foto die is geplaatst door null (@anicedas) op

Ireen Wüst heeft strand van Gangneung gevonden

In Zuid-Korea, rondom de olympische steden Pyeongchang en Gangneung, is het megakoud. Temperaturen van ver onder nul maken van de Winterspelen ook echt winterse spelen. Niettemin was Ireen Wüst blij dat ze het strand had gevonden, zo meldde ze verheugd op Instagram. De hashtag #cold sprak boekdelen. 

Found the beach of Gangneung. #olympics #beach #sun #cold! #TeamNL

Een foto die is geplaatst door null (@ireenw) op

Mees Mulder in de koffer naar Korea

Schaatser Ronald Mulder vertrok gisteren naar Zuid-Korea voor de Olympische Winterspelen. Zijn zoontje Mees (bijna 2) probeerde stiekem mee te gaan in de koffer van zijn vader. Of dat ook gelukt is betwijfelen we. 

Volledig scherm
Robin van Persie en Sebastian Pardo © Twitter Robin van Persie