Volledig scherm
© EPA

Ronaldo met longontsteking opgenomen in het ziekenhuis

Ronaldo is afgelopen vrijdag in het ziekenhuis opgenomen vanwege een longontsteking. De Braziliaanse oud-voetballer was op vakantie op Ibiza, toen met klachten bij het ziekenhuis aankwam.

De oud-voetballer van onder meer Barcelona en Real Madrid zou hebben verzocht om ontslagen te worden uit het reguliere ziekenhuis en ligt nu op de intensive care van een privékliniek. 

Zijn situatie is inmiddels onder controle. ,,Morgen mag ik het ziekenhuis verlaten en weer naar huis toe. Dank voor alle steunbetuigingen'', schrijft de Braziliaan op Twitter.

Ronaldo is op Ibiza wegens vakantie. De tweevoudig winnaar van de Gouden Bal en topscorer van het wereldkampioenschap in 2002, stopte in 2011 met voetballen. Naast PSV kwam hij in Europa uit voor FC Barcelona, Internazionale, AC Milan en Real Madrid.

Met Brazilië won Ronaldo in 1994 en 2002 het WK.

Ronaldo Nazário on Twitter

Amigos, tuve un cuadro de fuerte gripe en Ibiza y tuve que ser internado el viernes pero ya está todo en orden. Mañana recibo el alta y vuelvo a casa. ¡Gracias a todos/as por vuestro cariño y vuestros mensajes!