Salah geniet op de jetski, Cristiano maakt vrienden in China

SportbytesIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Salah heeft topvakantie

Mohamed Salah was na een prachtig eerste seizoen bij Liverpool, een revalidatie van een zware schouderblessure en een teleurstellend WK met Egypte wel even toe aan vakantie. We hebben geen idee waar hij precies is, maar de 26-jarige Egyptenaar lijkt het goed naar z'n zin te hebben. 

🙄🙄 @hassankouka9

171.7k Likes, 2,292 Comments - Mohamed Salah (@mosalah) on Instagram: "🙄🙄 @hassankouka9"

Cristiano in China

Nog even een paar dagen lekker uitrusten voor je aan de slag gaat bij Juventus? Nee hoor, Cristiano Ronaldo is in de Chinese hoofdstad Beijing. Het merk 'CR7' kan immers nooit groot genoeg zijn. 

First stop to say hi with a few of my fans 😉👊 #NikeFootball #CR7 #CR7Tour

2.9m Likes, 13.4k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "First stop to say hi with a few of my fans 😉👊 #NikeFootball #CR7 #CR7Tour"

Sagan gaat scheiden

Peter Sagan heeft via Facebook bekendgemaakt dat hij gaat scheiden van zijn vrouw Katarina Smolkova. De wereldkampioen en huidige drager van de groene trui in de Tour de France was tweeënhalf jaar getrouwd. ,,Na uitvoerige discussies hebben Kate en ik besloten dat het beter is voor ons allebei om uit elkaar te gaan'', schrijft Sagan. ''We gaan verder als goede vrienden.'' Het koppel kreeg in oktober 2017 een zoon, Marlon. Sagan rijdt vandaag in de Tour rond met een rouwband.

Mysterieuze contract-tweet Mercedes

Zou er snel een einde komen aan de onduidelijkheid over het stoeltje van Lewis Hamilton bij Mercedes volgend jaar? Daar lijkt de renstal wel op te hinten met een foto van een overeenkomst waarop alleen nog naam en handtekening ontbreekt. Mercedes zou Hamilton de best verdienende F1-coureur uit de geschiedenis willen maken. 

Hamilton en Mercedes maakten even later de contractverlenging bekend.

Kittel teleurgesteld

Misschien maakt dit me wel compleet als sprinter, zegt Marcel Kittel cynisch over het overschrijden van de tijdslimiet in etappe 11 van de Tour gisteren. De sprinter van Katoesja moest daardoor het veld ruimen. ,,Ik ben enorm teleurgesteld, maar heb mijn best gedaan tot het bittere eind. Mijn Tourdroom is over."

Sloane vereerd met prijs

Sloane Stephens bereikte na haar US Open-titel vorig jaar dit seizoen de finale van Roland Garros. De nummer 3 van de wereld werd voor haar sterke optredens bekroond  met de ESPY Tennisster van het Jaar-award. En daar is ze blij mee.

Wow #espys all for me?? So honored to win Best Female Tennis Player Of The Year tonight! 🎾

Een foto die is geplaatst door null (@sloanestephens) op

Salah nog lang niet naar huis

Kraakhelder water, hagelwitte stranden en een kokosnoot met een rietje erin (oh, en wifi). Meer heeft 'Mo' Salah niet nodig, zo blijkt uit de kiekjes die hij dagelijks op Instagram zet.

🌊🌊

679.3k Likes, 5,884 Comments - Mohamed Salah (@mosalah) on Instagram: "🌊🌊"

Volledig scherm
Mohamed Salah op zijn jetski. © Instagram.com/mosalah