Salah maakt zich klaar voor Rusland, Michaëlla Krajicek in filosofische bui

SportbytesVeel sporters berichten graag over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken en delen op social media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Salah vermaakt zich aan zee

Mohamed Salah, die geblesseerd uitviel in de finale van de Champions League en moest vrezen voor het WK in Rusland, wordt in Spanje klaargestoomd voor het WK voetbal. En ook in Spanje is het mooi weer. De Egyptenaar geniet er volop van.  

🌊🌊

407.6k Likes, 4,205 Comments - Mohamed Salah (@mosalah) on Instagram: "🌊🌊"

Krajicek weet wat geluk is

Tennister Michaëlla Krajicek is met dit heerlijke weer in een filosofische bui. ,,Het is niet hoeveel we hebben, maar hoeveel we genieten, dat maakt geluk.''

☀️ "It is not how much we have, but how much we enjoy, that makes happiness." ☀️ #SoJumpBabyJump #EnjoyTheLittleThings

47 Likes, 2 Comments - Michaëlla P. Krajicek (@misakrajicek) on Instagram: "☀️ "It is not how much we have, but how much we enjoy, that makes happiness." ☀️ #SoJumpBabyJump..."

Boateng met witte coupe

Voetballer Kevin-Prince Boateng heeft zich - inclusief witte coupe - volledig uitgedost in het wit. De speler van Ghana en Eintracht Frankfurt zegt in #vacationmood te zijn.

❄️ ❄️ #vacationmood #prince17

13.5k Likes, 108 Comments - Kevin Prince Boateng (@prince17) on Instagram: "❄️ ❄️ #vacationmood #prince17"

Waar geniet jij van de zon?

Oud-voetballer John Heitinga geniet ook van het mooie weer, maar dan in Amsterdam. ,,Waar geniet jij vanmiddag van de zon? ☀️'', zo vraagt hij zich af.

Beautiful weather in Amsterdam. Where are you enjoying the Sun this afternoon? ☀️

666 vind-ik-leuks, 9 reacties - John Heitinga (@johnheitinga) op Instagram: 'Beautiful weather in Amsterdam. Where are you enjoying the Sun this afternoon? ☀️'

De Mos geniet van het mooie weer

Aad de Mos (71) geniet van het mooie weer vandaag en heeft zich genesteld in het Brabantse Resort 't Voske. ,,Relaxing,  ##swimming  #28 graden #summervibes'', zo schrijft de oud-trainer en tv-analyticus.

Relaxing #resort t vosje #swimming #wednesday #28 graden #summervibes

33 Likes, 1 Comments - Aad De Mos (@aad300) on Instagram: "Relaxing #resort t vosje #swimming #wednesday #28 graden #summervibes"

Leeuwinnen onderweg

De Oranje Leeuweinnen spelen vrijdagavond een WK-kwalificatieduel in en tegen Noord-Ierland. De vrouwen hebben er zin in.

OranjeLeeuwinnen on Twitter

📸| Ready for take-off! 😄 #NIRNED

Vivianne Miedema in New York

De Oranje Leeuwinnen kunnen de komende twee WK-duels, waaronder vrijdag tegen Noord-Ierland, niet beschikken over Vivianne Miedema. De spits, topscorer van Oranje tijdens het gewonnen EK vorig jaar, is niet fit genoeg. Bondscoach Sarina Wiegman stuurde Miedema daarom maar op vakantie naar... New York.

NYC 🌟

3,934 Likes, 24 Comments - Vivianne Miedema (@viviannemiedema) on Instagram: "NYC 🌟"

Roy Meyer in bad met The Iceman

Judoka Roy Meyer bracht gisteren een dagje door met Wim Hof, alias The Iceman. Het was, zo blijkt uit zijn verslag op Facebook. een bewogen etmaal. ,,Ik heb 18 kilometer gerend op blote voeten bij -20...'' Als afsluiting doken de twee in de bad. Het bleef onduidelijk hoe koud dat was...

Roy Meyer

Wim Eric Hof Wim Hof Doree Hiphoplady

Volledig scherm
Wim Hof (links) en Roy Meyer. © Instagram Roy Meyer