N.E.C. Nijmegen on Twitter

Hey @fcutrecht, vanavond 6 tegen 6 op een half veld eventueel bespreekbaar? 😉 #NECJUT

Scholieren en vrijwilligers maken velden bij NEC en RKC sneeuwvrij

Vorige week vrijdag werden in de Keuken Kampioen Divisie twee wedstrijden afgelast. Vandaag wordt er bij NEC en RKC alles aan gedaan om dat te voorkomen, met hulp van scholieren en vrijwilligers. 

NEC heeft de hulp ingeroepen van scholieren om het veld in de Goffert, het stadion van de voetbalclub uit Nijmegen, sneeuwvrij te maken. NEC speelt vanavond thuis tegen Jong FC Utrecht.

Via social media en de eigen website deed NEC al een oproep voor vrijwilligers, maar volgens de club liep het geen storm qua aanmeldingen. ,,Uiteraard wordt er door de club gezorgd voor koffie, thee en een versnapering”, schreef de club. “En iedereen die komt helpen ontvangt een gratis kaartje. We hopen op een mooie opkomst!” De wedstrijd begint om 20.00 uur en om 18.00 uur moet het veld bespeelbaar zijn.

N.E.C. Nijmegen on Twitter

Ondertussen zijn er 7️⃣5️⃣ leerlingen van het SSGN ook mee gaan helpen! #NECJUT

N.E.C. Nijmegen on Twitter

Het veld wordt steeds groener! 🌱 #NECJUT https://t.co/nGIQEQStwq

Veld RKC al sneeuwvrij

Bij RKC waren 

RKC Waalwijk on Twitter

😍 OF ER GEVOETBALD WORDT IN WAALWIJK? 😍 ⏰ Geen vrijwilligers of oproepen waren er nodig. Onze toppers Ronald & Theo waren al om 03.00 uur vannacht in het #MandemakersStadion te vinden! 👇🏼 Bekijk het resultaat! 🔥 Wij zijn klaar voor de derby! Tot vanavond!

Volledig scherm
De Goffert. © NEC