Ronnie Brunswijk (60) als vicepresident van Suriname én aanvoerder van Inter Moengotapoe.
Volledig scherm
Ronnie Brunswijk (60) als vicepresident van Suriname én aanvoerder van Inter Moengotapoe. © EPA

Voetballende Brunswijk (60) deelde geld uit in kleedkamer tegenstander: ‘Heb dankbaarheid getoond’

VideoDe voetbalbond van Noord- en Midden-Amerika CONCACAF stelt een onderzoek in naar een bizar optreden van de Surinaamse politicus Ronnie Brunswijk, die dinsdag op 60-jarige ineens opdook in de opstelling van Inter Moengotapoe. 

11 reacties

 • Frank Penne

  1 jaar geleden
  Nou is het wachten tot Ronnie bij VI plaats neemt....
 • jan van Blitterswijk

  1 jaar geleden
  Voormalige rebellenleider ,bankovervaller en in Nederland tot jaren gevangenisstraf veroordeelde drugshandelaar kan in Suriname een voetballende vieze president worden. Je geloofd je ogen niet.
 • Coos Willemse

  1 jaar geleden
  Dat de Surinaamse politiek compleet failliet is was al duidelijk. Dat men niet eens op dit sterke staaltje Nepotisme reageert geeft aan dat de ook de criticasters in land geestellijk failliet zijn.
 • John Schouten

  1 jaar geleden
  Aan de reacties kan je zien hoe groot het failliet van de Surinaamse bevolking is.
 • Hans de Bruin

  1 jaar geleden
  Waarom zou een politicus niet als semi amateur mogen voetballen? Als hij een licentie heeft voor dat niveau zie ik het probleem niet zo. En het betalen van 100$ per persoon was niet slim geweest als ze gewonnen hadden maar aangezien ze met 0-6 verloren hebben kan je ook niet suggereren dat hij de spelers omgekocht heeft. Bovendien heeft hij ze na afloop betaald en onder het toeziend oog van jan en alleman. @Herman Kramer; Mag hij zelf weten hoe hij zijn geld uit wil geven? H. de Bruin