Khabib Nurmagomedov in actie tijdens zijn UFC-loopbaan.
Volledig scherm
Khabib Nurmagomedov in actie tijdens zijn UFC-loopbaan. © AP

Voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov wordt profvoetballer

Van trappen tegen het hoofd naar trappen tegen een bal. Khabib Nurmagomedov (32) wordt profvoetballer. De voormalige MMA-kampioen gaat aan de slag bij het Russische FC Legion Dynamo. 

 1. Groot verschil tussen Verstappen en Hamilton qua verdiensten: ‘Max is Nederlander, dat is een lichte handicap’
  PREMIUM

  Groot verschil tussen Verstappen en Hamilton qua verdien­sten: ‘Max is Nederlan­der, dat is een lichte handicap’

  Max Verstappen gaat momenteel aan kop in het wereldkampioenschap Formule 1, maar op financieel gebied wordt hij nog altijd flink afgetroefd door zijn concurrent Lewis Hamilton. Volgens het invloedrijke Amerikaanse magazine Forbes staat Hamilton achtste op de lijst met best betaalde atleten, met een klein 70 miljoen euro per jaar. Verstappen is met ruim 36 miljoen euro per jaar de nummer 27. Hoe kan de Nederlander zijn excentrieke rivaal ook op dit gebied aftroeven?
 2. Virgil van Dijk gaat stiekem naar Madame Tussauds voor eigen beeld: ‘Wauw, hij is een beetje eng’

  Virgil van Dijk gaat stiekem naar Madame Tussauds voor eigen beeld: ‘Wauw, hij is een beetje eng’

  De sportafdeling van Madame Tussauds in Amsterdam krijgt uitbreiding met Virgil van Dijk. Het wassen beeld van de aanvoerder van het Nederlands elftal is af en staat vanaf 16 oktober naast de beelden van onder meer Lionel Messi, schaatser Sven Kramer en kickbokser Rico Verhoeven. Van Dijk, die eind 2019 in de Tussauds Studios in Londen poseerde voor de beeldhouwers, was onder de indruk toen hij zijn beeld voor het eerst zag.