Türkiye'den Goller on Twitter

Paul Pogba'nın kardeşi Florentin Pogba sakatlanınca formasına çıkarttı ve oyundan çıktı,bu sırada Ahmet Oğuz ve Zeki Yavru ile tartıştı. https://t.co/V4DTRzy6DI

Woedende ploeggenoten belagen broer Paul Pogba

VideoFlorentin Pogba, de oudere broer van Manchester United-ster Paul, is gisteren tijdens de wedstrijd Genclerbirligi - Antalyaspor (0-1) belaagd door een aantal van zijn ploeggenoten. 

Het incident vond plaats nadat de Fransman in de 88ste minuut geblesseerd het veld wilde verlaten. Op de beelden hieronder is te zien dat Pogba richting de kleedkamers gaat,  terwijl Genclerbirligi met 0-1 achterstaat en al drie keer heeft gewisseld. Zijn teamgenoten Ahmet Oğuz en Zeki Yavru reageren woedend en proberen verhaal te halen bij Pogba als hij het veld uit loopt. Er ontstaat een flink opstootje, dat wordt gesust door de vierde official, wisselspelers én staf van Genclerbirligi. 

Degradatie

Genclerbirligi vecht op dit moment voor lijfsbehoud in de competitie. De club uit de Turkse hoofdstad staat zeventiende met drie punten achterstand op de nummer 16. Met nog twee speelronden te gaan lijkt degradatie niet te voorkomen. 

Florentin Pogba 
speelt sinds de winterstop bij de Turkse degradatiekandidaat. De verdediger kwam tot dusver acht wedstrijden in actie. Florentin en Paul hebben nog een broer: Mathias Pogba speelde vorig seizoen voor Sparta.

Volledig scherm
Volledig scherm
Florentin Pogba (rechts) met zijn jongere broer Paul Pogba. © Getty Images
Volledig scherm
Florentin Pogba (rechts) tijdens de wedstrijd Genclerbirligi - Galatasaray. © AFP