Lionel Messi, zonder baard. Met de klok mee, van links naar rechts: Daley Blind, Anthony Martial, Cesc Fàbregas en Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Lionel Messi, zonder baard. Met de klok mee, van links naar rechts: Daley Blind, Anthony Martial, Cesc Fàbregas en Cristiano Ronaldo. © EPA, Instagram

Zo keren topvoetballers na coronastop terug op het trainingsveld

In Italië was het gisteren en vandaag een dingetje: de nieuwe look van Cristiano Ronaldo, met de door zijn vrouw Georgina Rodriguez gevlechte knot. Na de baardloze Lionel Messi, de kale Anthony Martial en de pornosnor Cesc Fabgrègas zetten we de kapsels en baarden van een aantal bekende topvoetballers op een rijtje. Zo keerden de topvoetballers na de coronastop terug op het trainingsveld.

Cristiano Ronaldo (Juventus)

Anthony Martial (ManUnited)

Ashley Young (Inter)

Cesc Fàbregas (Monaco)

David De Gea (ManUnited

Daley Blind (Ajax)

Mason Greenwood (ManUnited)

N’Golo Kanté (Chelsea)

Mike Snoei (trainer De Graafschap)

  1. Ophef over spontaan promotiefeestje FC Saarbrücken

    Ophef over spontaan promotie­feest­je FC Saarbrüc­ken

    Een spontaan promotiefeestje van enkele spelers, stafleden en officials van FC Saarbrücken heeft in Duitsland de nodige commotie veroorzaakt. Door de definitieve beëindiging van het seizoen in de Regionalliga Südwest vanwege de coronacrisis keert de club voor de eerste keer na zes jaar terug in de derde Bundesliga. Dat bondsbesluit leidde in de stad onder meer tot vrolijke taferelen op straat waarbij ook verscheidene clubmensen werden gesignaleerd.