Pr-medewerker Heleen Brinks met haar 1-jarig zoontje Filip op de fiets bij het Palthehuis. Het museum maakt vanaf 6 augustus deel uit van arrangementen voor fietsers, wandelaars en gezinnen, opgezet in samenwerking met Oldenaal Promotie. Over haar schouder de rugzak die gevuld met streekproducten meegaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Pr-medewerker Heleen Brinks met haar 1-jarig zoontje Filip op de fiets bij het Palthehuis. Het museum maakt vanaf 6 augustus deel uit van arrangementen voor fietsers, wandelaars en gezinnen, opgezet in samenwerking met Oldenaal Promotie. Over haar schouder de rugzak die gevuld met streekproducten meegaat. © Robin Hilberink

1+1=3: waarom klein museum in Oldenzaal ‘aanbod’ uitbreidt met fiets- en wandeltochten

OLDENZAAL - Hoe kunnen we een bezoek aan een klein historisch museum nog aantrekkelijker maken, vroegen ze zich bij Het Palthehuis in Oldenzaal af. Door bestaande initiatieven en nieuwe activiteiten te bundelen tot boeiende arrangementen, bedachten ze. Vanaf 6 augustus te boeken. Oldenzaal Promotie doet ook mee. 

  1. Vleespakketten zijn niet aan te slepen bij deze Twentse slager door perfect barbecueweer: ‘Het is een gekkenhuis’
    PREMIUM

    Vleespak­ket­ten zijn niet aan te slepen bij deze Twentse slager door perfect barbecue­weer: ‘Het is een gekkenhuis’

    Een zomers weekend is in aantocht, ideaal barbecueweer. En dat merken ze bij slagerij Linderman in Almelo. De bestellingen stromen binnen. Hogere vleesprijzen, door inflatie, blijken klanten niet af te schrikken. De ambachtelijke slager zet alle zeilen bij. Maar er zijn grenzen. Donderdagavond gaan de lijnen dicht. „We moeten wel alles klaar kunnen maken.”
    Weerselo