Een speciale area ‘beach vibes’ zaterdag en zondag op Het Hulsbeek, tijdens het nieuwe Enjoy Live Festival. Dat moet qua inhoud lijken op Fields of Joy, maar heeft verder niets met het failliete festival van doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een speciale area ‘beach vibes’ zaterdag en zondag op Het Hulsbeek, tijdens het nieuwe Enjoy Live Festival. Dat moet qua inhoud lijken op Fields of Joy, maar heeft verder niets met het failliete festival van doen. © Robin Hilberink

5 vragen over eerste festival in Twente sinds corona: ‘Wij geloven erin’

OLDENZAAL - Meerdere area’s, bands die live spelen en eten uit een foodtruck: op Het Hulsbeek in Oldenzaal staat komend weekeinde een heus festival op de rol. Kan dat zomaar weer, nu alle alarmbellen rond corona weer afgaan? 5 vragen aan Michel Sciarone, een van de bedenkers van het Enjoy Live festival. 

  1. Oldenzaal houdt vast aan koopzondag in coronatijd
    Kwestie

    Oldenzaal houdt vast aan koopzondag in coronatijd

    OLDENZAAL - De snelle toename van het aantal coronabesmettingen in deze regio heeft in Borne geleid tot het cancelen van een koopzondag. In Oldenzaal is dat tot nu toe niet het geval. De ondernemers doen een beroep op de consument om de regels in acht te nemen, maar openen zondagmiddag wel ‘gewoon’ de deuren van hun winkel. Vanuit de Oldenzaalse samenleving worden al grote vraagtekens gezet bij de wenselijkheid van deze koopzondag.