Nog dit jaar moet een begin worden gemaakt met de bouw van zorgeenheden, patiowoningen en rijwoningen op een terrein aan de Jacob Catsstraat en Bernsard van Meursstraat.
Volledig scherm
Nog dit jaar moet een begin worden gemaakt met de bouw van zorgeenheden, patiowoningen en rijwoningen op een terrein aan de Jacob Catsstraat en Bernsard van Meursstraat. © Gemeente Oldenzaal

Aveleijn, WBO Wonen en gemeente Oldenzaal eens over bouwplan aan Catsstraat en Van Meursstraat

OLDENZAAL - De plannen zijn uitgetekend en de overeenkomsten ondertekend.  Als de vergunning niet te lang op zich laat wachten, wordt nog dit jaar op De Thij begonnen met de bouw van 24 zorgeenheden, 6 patiowoningen en 12 rijtjeswoningen aan de Jacob Catsstraat en Bernard van Meursstraat.  

  1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
    PREMIUM
    interview

    Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

    Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.