Omdat een volgepakte Groote Markt dit jaar nog niet mogelijk is tijdens de Boeskool is Lös, heeft de organisatie van het  zomerfeest met pijn in het hart besloten dit evenement niet door te laten gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Omdat een volgepakte Groote Markt dit jaar nog niet mogelijk is tijdens de Boeskool is Lös, heeft de organisatie van het zomerfeest met pijn in het hart besloten dit evenement niet door te laten gaan. © Robin Hilberink

Berusting in Oldenzaal over niet doorgaan van de Boeskool: ‘De tijd haalt ons in, het is niet te doen’

OLDENZAAL - Lang was er de hoop dat de 50ste Boeskool is Lös dit jaar wel door kon gaan. Maar met de restricties die nu nog gelden, was het niet verantwoord en financieel ook riskant om zo’n besluit te nemen. „Het is gewoon niet te doen”, zegt voorzitter Rob van der Aa.  

  1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
    PREMIUM
    interview

    Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

    Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.