Volledig scherm
Een van de BMW's in Oldenzaal © Screenshot Facebook Politie Oldenzaal

BMW's in Oldenzaal doelwit van dieven

OLDENZAAL - BMW's in de Oldenzaalse wijk De Graven Es waren maandagochtend het doelwit van dieven. Bij maar liefst vijf BMW's is ingebroken.

Politie Oldenzaal meldt op Facebook dat er een onderzoek is gestart naar de inbraken die tussen 02.00 en 04.00 uur plaatsvonden. De politie roept mensen die tussen die tijd verdachte personen of voertuigen hebben gezien, op zich te melden. 

Wat er precies is buitgemaakt of hoe groot de schade aan de auto's is, is niet duidelijk. Op een foto die Politie Oldenzaal heeft gedeeld op Facebook is te zien dat uit een van de auto's in ieder geval het stuur, de radio en de versnellingspook zijn gestolen.

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.