Volledig scherm
Bonnie St. Claire staat dit jaar op Fields of Joy. © ANP

Bonnie St. Claire en Mr. Polska naar Fields of Joy

OLDENZAAL – Bonnie St. Claire, Mr. Polska en Rapper Sjors staan 6 juli op Fields of Joy. De artiesten spelen tijdens het festival in ‘De Boomhut’, een intiem podium verscholen tussen de bomen van Het Hulsbeek in Oldenzaal.

Fields of Joy omschrijft het podium als de ‘gekste area van het festival’. Bij de Boomhut kunnen festivalgangers ongegeneerd uit hun dak gaan op muziek van verschillende artiesten.

Het Oldenzaalse festival beleeft op 6 juli haar vijfde editie. Eerder werd al bekend dat onder meer De Dijk, Gavin James, Golden Earring, Suzan & Freek, Gerard Ekdom, De Jeugd van Tegenwoordig en Lil Kleine op Fields of Joy staan.

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.