Caravan op zijn kant op A1 bij Oldenzaal, snelweg na berging weer vrij

VideoOLDENZAAL - De snelweg A1 is in de richting van Duitsland tijdelijk geblokkeerd geweest door een ongeluk ter hoogte van Oldenzaal Zuid. Een caravan is op zijn kant geraakt, waardoor een rijstrook van de weg tijdelijk is afgesloten. 

Voor zover bekend raakte niemand gewond. De vertraging voor andere weggebruikers is een half uur geweest. De rechterrijstrook is afgesloten. De caravan is door onbekende oorzaak gaan slingeren en op de zijkant terecht gekomen. De auto waar de caravan achter is gekoppeld heeft niet veel schade. Bij het ongeluk zijn geen andere voertuigen betrokken.

Door het ongeluk is de snelweg tijdelijk geblokkeerd, maar niet afgesloten geweest.  Het ongeluk heeft voor een flinke vertraging en file op de A1 in de richting van Duitsland gezorgd. Volgens de ANWB was de vertraging op zijn hoogtepunt ongeveer een half uur.

De caravan wordt door een bergingsbedrijf van de weg gehaald, waardoor de A1 zo'n vijf minuten in zijn geheel is afgesloten. Daarna is de gehele rijstrook op de snelweg weer vrijgegeven.

Volledig scherm
© Jack Huygens / News United