Wim Gaalman, Felix Nijland en Jan Olde Kalter (vanaf links) hebben er alle vertrouwen in dat het Park Stakenkamp het cultuurpodium krijgt waarvoor al in 2013 de basis werd gelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Gaalman, Felix Nijland en Jan Olde Kalter (vanaf links) hebben er alle vertrouwen in dat het Park Stakenkamp het cultuurpodium krijgt waarvoor al in 2013 de basis werd gelegd. © Robin Hilberink

Cultuurpodium in Park Stakenkamp voor heel Oldenzaal bestemd

OLDENZAAL - Met het Kruimeltheater had Berghuizen ooit een podium waar Youp van ’t Hek optrad. Wordt het Cultuur Podium Stad Oldenzaal in Park Stakenkamp de springplank voor ‘de nieuwe’ Ilse de Lange? 

  1. Oldenzalers mogen portemonnee
trekken voor nieuwe bezuinigingsronde

    Oldenza­lers mogen portemonnee trekken voor nieuwe bezuini­gings­ron­de

    OLDENZAAL - Om weer een begroting met zwarte cijfers te krijgen, haalt de gemeente Oldenzaal niet alleen de broekriem aan, maar verhoogt ze ook belastingen en heffingen voor de burgers. De komende jaren moet er stevig worden omgebogen. Oplopend van 2 miljoen in 2021 tot 2,7 miljoen euro in de jaren daarna. Met een stijging van zowel de onroerendezaakbelasting als de afvalstoffenheffing gaat iedereen de financiële pijn voelen.