Linda en Damir.
Volledig scherm
Linda en Damir. © Videostill First Dates | BNNVARA

Damir uit Oldenzaal heeft leuke avond met Linda, maar vervolg zit er niet in

First DatesOLDENZAAL – Ze vond hem een boeiend en leuk persoon, maar een vervolgdate zit er niet in voor de 31-jarige Damir uit Oldenzaal en Linda (29). Dit tot teleurstelling van Damir, die een tweede afspraakje met de Zwolse wel zag zitten. Beiden waren donderdagavond te zien in een aflevering van First Dates.

De goedlachse Damir is een bekende in de Twentse volleybalwereld. De Oldenzaler is trainer bij Set-Up’65 in Ootmarsum en gaf in het verleden ook training bij Devoko in Denekamp. In het dagelijks leven combineert hij het volleybal met een baan als vormgever. Maar één ding ontbreekt nog: de liefde.

Daarom schoof de in Bosnië geboren Tukker aan in het First Dates-restaurant. Hij zocht een vrouw met passie. “Dat vind ik belangrijk in een partner: ze moet een passie hebben. Iets waar ze vol voor gaat. Ze moet niet thuis blijven zitten en wachten tot ik er weer ben.”

Pretoogjes

Damir is volleybaltrainer bij Set-Up'65 in Ootmarusm.
Volledig scherm
Damir is volleybaltrainer bij Set-Up'65 in Ootmarusm. © Emiel Muijderman

De koppelaars van First Dates dachten voor Damir de perfecte vrouw gevonden te hebben: de 29-jarige Linda uit Zwolle. Zij gaf toe een jongen met pretoogjes te zoeken. Daarmee leek ze met Damir wel goed te zitten. Er was alleen één ding ze rijdt paard. En laat Damir nou net bang zijn voor paarden…

Eenmaal aan tafel leek de paardenhobby van Linda geen issue. De twee babbelden gezellig en zaten qua humor op dezelfde lijn. Daarbij toonde Damir zich openhartig. Hij vertelde onder meer over de teelbalkanker die hem enkele jaren geleden trof, maar waar hij nu helemaal van is genezen. De twee hadden het zichtbaar naar hun zin en toen de rekening kwam trok Damir die naar hem toe. “Deze betaal ik”, klonk het overtuigend.

Klik

Vlak voor het keuzemoment, één op één met de camera, zei Linda nog dat ze een persoonlijke klik voelde met Damir en dat ze hem een boeiend en leuk persoon vond. Toen Damir bevestigend antwoordde op de vraag of hij nog een date wilde, leek alles koek en ei. Maar op het laatste moment gooide Linda roet in het eten. “Ik moet toch nee zeggen. Ik heb een hele leuke avond gehad. Vind je lief en grappig. Maar de romantische klik heb ik net niet gevoeld. Sorry.”

Beiden gaven elkaar bij het afscheid nog wel een knuffel, maar daarna gingen Damir en Linda hun eigen weg.

Linda en Damir bij het keuzemoment.
Volledig scherm
Linda en Damir bij het keuzemoment. © Videostill First Dates | BNNVARA
  1. Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdige deskundige als getuige te horen
    PREMIUM

    Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdi­ge deskundige als getuige te horen

    ALMELO/OLDENZAAL - Politierechter Sylvia Taalman had de hele donderdagmiddag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak van de ‘dwaze’ Oldenzaalse vader Ivo V. (51), maar zover kwam het - opnieuw - niet. Na amper anderhalf uur wraakt advocaat Abdel Ytsma haar als ze weigert om deskundige en mede-‘dwaze vader’ Joep Zander onder ede te horen over het verschijnsel ‘ouderverstoting’.