Geholpen door haar collega’s Benno Brand uit Dinkelland (rechts), Trees Vloothuis uit Tubbergen (geheel links) en -ietwat verstopt- Harry Nijhuis maakt Evelien Zinkweg een eind aan de ondraaglijke spanning en wordt duidelijk wat er onder het doek verborgen ging.
Volledig scherm
Geholpen door haar collega’s Benno Brand uit Dinkelland (rechts), Trees Vloothuis uit Tubbergen (geheel links) en -ietwat verstopt- Harry Nijhuis maakt Evelien Zinkweg een eind aan de ondraaglijke spanning en wordt duidelijk wat er onder het doek verborgen ging. © Still Video FB VVV Ootmarsum-Dinkelland

De spannende onthulling van een olifant in Ootmarsum en broedertwist in de raad van Losser

Wa’k Zegg’n WolWa’k Zegg’n Wol. Een wekelijkse rubriek met (eigen) aardige berichten uit Noordoost-Twente. In deze aflevering: hoe spannend kun je de onthulling van een olifant in Ootmarsum maken en hoe leg je je broer het zwijgen op in de raad van Losser?

  1. ‘Gladjakker’-Bram (26) uit Oldenzaal: ‘Achter die drukke boerenkearl schuilt een serieuze ondernemer’
    PREMIUM
    De Klapstoel

    ‘Gladjakker’-Bram (26) uit Oldenzaal: ‘Achter die drukke boerenke­arl schuilt een serieuze ondernemer’

    OLDENZAAL - Als ‘Gladjakker’ Bram Agterbos (26) uit Oldenzaal in zijn bekende rol als boer kruipt, scoort hij online gigantisch met droge grappen en lompe uitspraken. Maar achter die ‘boerenkearl’ schuilt een serieuze ondernemer vol ambitie. Op De Klapstoel vertelt Bram over zijn dromen, de kracht van humor en een gruwelijke ergernis om Facebook-schreeuwerds. „Wat gebeurt hier, joh?”