Asphyx in het pre-coronatijdperk. Van links naar rechts: bassist Alwin Zuur, de Oldenzaalse zanger Martin van Drunen, gitarist Paul Baayens en drummer Stefan 'Husky' Hüskens.
Volledig scherm
PREMIUM
Asphyx in het pre-coronatijdperk. Van links naar rechts: bassist Alwin Zuur, de Oldenzaalse zanger Martin van Drunen, gitarist Paul Baayens en drummer Stefan 'Husky' Hüskens. © Negakinu Photography

Deathmetalband Asphyx met Oldenzaalse zanger Martin van Drunen viert tiende album met een speciale coronashow

HENGELO/OLDENZAAL - Het moet een muzikaal feestje worden in een moeilijke tijd. Geheel coronaveilig, zoals dat heet. Deathmetalband Asphyx, met stevige Twentse wortels, viert morgen met een livestream concert op MetroTV de verschijning van zijn tiende album, getiteld Necroceros.

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”
 1. Londenaren over Oprah-interview: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

  Londenaren over Op­rah-interview: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

 2. Waarom doneerde deze man een miljoen euro aan D66?
  Play

  Waarom doneerde deze man een miljoen euro aan D66?