Volledig scherm
Meisjes halen uit naar meisjes die op straat liggen © x

Drie arrestaties na gefilmde knokpartij op school in Oldenzaal

OLDENZAAL - De politie heeft maandag drie minderjarigen gearresteerd naar aanleiding van een vechtpartij op het Twents Carmelcollege in Oldenzaal. Van de vechtpartij tussen vier meiden gingen vorige week beelden rond op Whatsapp. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, meldt de politie Oldenzaal. 

Het filmpje kwam afgelopen vrijdag binnen bij de politie. Op de beelden is te zien dat vier meiden met elkaar in gevecht gaan op de middelbare school aan de Potskampstraat. De politie kondigde vorige week al aan in gesprek te gaan met de school naar aanleiding van beelden van de vechtpartij, die de ronde deden op Whatsapp. 

Deze maandag maakt de politie bekend dat er drie aanhoudingen zijn verricht. Het gaat om drie minderjarige personen die worden verdacht van betrokkenheid bij de vechtpartij. Het onderzoek wordt voortgezet door de recherche, laat de politie weten. Getuigen worden nog steeds opgeroepen zich te melden. 

Afgelopen vrijdag was er nog geen aangifte gedaan naar aanleiding van de vechtpartij. De politie kan nog niet bevestigen of dat nu inmiddels wel is gedaan.

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.