Het Oldenzaalse ict-bedrijf Contict bestaat vijftien jaar. Eigenaar Gerard Heskamp: ,,We willen altijd het beste vriendje van onze klant zijn.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het Oldenzaalse ict-bedrijf Contict bestaat vijftien jaar. Eigenaar Gerard Heskamp: ,,We willen altijd het beste vriendje van onze klant zijn.” © Emiel Muijderman

Gerard Heskamp, Oldenzaalse eigenaar van Contict: ‘Wij zijn de Herman Finkers van de ict’

OLDENZAAL – Als kind droomde hij ervan om boer te worden, of muzikant. Die idealen heeft Gerard Heskamp (58) nooit vervuld. Succesvol ondernemer werd hij wél. Daardoor kan de Oldenzaler rond het 15-jarig bestaan van zijn ict-bedrijf Contict toch concluderen dat hij ‘aardig terecht’ is gekomen. Grote dromen heeft Heskamp niet meer, maar er is één moetje: „In de ict-branche móét je groeien.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”