Volledig scherm
Markloawen © Foto Vos

Graaf Martin bij de Markloawen uit Oldenzaal

OLDENZAAL - De Oldenzaalse carnavalsvereniging De Markloawen wordt dit jaar aangevoerd door graaf Martin Damhuis en gravin Patricia Urbach.

Zij kozen Michael Beuvink als hun secretaris. Graaf Martin (57) is eigenaar van Martin Klein Werk in Oldenzaal en getrouwd met Adele. Ze hebben drie kinderen. Gravin Patricia (33) werkt als pedagogisch medewerkerbij kinderdagverblijf de Droomboom in Hengelo. Ze is getrouwd met Benjamin en hebben twee kinderen. Sik Michael Beuvink (50) werkt bij Albert Heijn, getrouwd met Ria en ze hebben twee kinderen. Hun lijfspreuk luidt: Met Kolder in de kop, goat dit joar, Groot en Klein bie de Markloawen veurop.

  1. Slimme oplichters drankenhandel Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    Slimme oplichters drankenhan­del Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    OLDENZAAL/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Benjo K.(44) uit het Drentse Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen in Brabant veroordeeld tot anderhalf jaar cel. De twee zijn volgens de rechtbank schuldig aan het op uiterste slimme wijze oplichten van een bekende drankenhandel uit Oldenzaal. Ze moeten het Oldenzaalse bedrijf zo’n 175.000 euro terugbetalen terwijl er ook een ontnemingsvordering van 250.000 toegewezen is.