Volledig scherm
PREMIUM
© RGB Stock

‘Grote kans dat huisartsenspoedpost Oldenzaal sluit’

OLDENZAAL - De kans dat de huisartsenspoedpost in Oldenzaal dicht gaat, is levensgroot. Die conclusie trekt CDA-Statenlid Bouwien Rutten na het gesprek dat een delegatie politici dinsdag heeft gevoerd met de directie van de spoedpost. Rutten: „Dit adviseert de huisartsen in te stemmen met haar voorstel voor volledige sluiting van de spoedpost.”

Hoewel de boodschap van de directie duidelijk was, laat de politiek het er niet bij zitten. Woordvoerder Bouwien Rutten namens de vier Noordoost-Twentse gemeenten:  „We zijn bezig met een oproep aan de huisartsen namens de gehele politiek in de vier Noordoost-Twentse gemeenten om donderdag 10 oktober niet voor volledige sluiting te stemmen. Wij willen uitstel van het besluit, desnoods met enkele maanden zodat er tijd is andere opties te onderzoeken.”

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.